Verzending

Zodra uw bestelling bij ons is aangekomen ontvangt u een verzendingsmail met een Tracking Code die u kunt gebruiken om uw items te tracken tot aan de aflevering bij uw adres. De producten worden verzonden in een duurzame Fashion Pack. Deze verpakking past door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn, wel zo handig!

Nederlandse bestellingen: 1 tot 3 werkdagen voor de levering van uw producten na ontvangst van de verzendingsmail.

Internationale bestellingen: 3 tot 10 werkdagen voor de levering van uw producten na ontvangst van de verzendingsmail. Het is mogelijk dat de douane uw bestelling opslaat. Dit kan voor uitstel van levering zorgen.

WorldofTIGR werkt samen met pakketleveranciers PostNL en UPS om uw bestelling zo vloeiend en spoedig mogelijk af te handelen.

Retourneren en ruilen

Als u een item wilt retourneren of ruilen, geef dit dan aan in ons retourneerformulier. U hebt hier een mail over gekregen. In ons online retourneerformulier kunt u aangeven wat er mis is. Houd er rekening mee dat de koper verantwoordelijk is voor de kosten van het retourneren van de het item(s) aan ons.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.