Oog hebben voor een ander

260

Hockeysticks gedoneerd 

50

Gratis sportclinics wereldwijd gegeven 

Hoe jij geeft

Hockey voor iedereen

‘Hockey Voor Iedereen’ laat kinderen uit minder vermogende huishoudens kennis maken met hockey. Hockey is in Nederland een dure sport en niet voor iedereen weggelegd. De organisatie zet zich in om hockey betaalbaar te maken voor alle kids in Nederland. Zo kunnen meer mensen genieten van het spelletje en hier draagt WorldofTIGR graag aan bij!

Bij aankoop van een TIGR product doneer je een ‘HVI package’ bestaande uit pionnen, ballen en hesjes voor de clinics van Hockey Voor Iedereen. TIGR zamelt het materiaal in en zorgt dat het op de juiste plek terecht komt.

REN HOCKEY

REN Hockey is een gloednieuwe stichting die sport & onderwijs mogelijk maakt in een van de grootste achterstandswijken ter wereld: Khayelitsha, Zuid-Afrika. In samenwerking met REN hebben in een jaar tijd meer dan 100 kinderen toegang tot hockey & onderwijs. De initiatiefnemers van REN verzorgen de clinics en geven dagelijks les aan de kids. 

Bij aankoop van een TIGR product doneer je een ‘REN package’ aan een kind uit de achterstandswijk Khayelitsha. Met deze package heeft het kind een jaar lang toegang tot het onderwijs en de clinics van REN Hockey. 

Previous
Next

Bagamoya Wildlife estate

Bagamoya beschermt leeuwen, tijgers en overige katachtigen in Afrika tegen stropers en illegale dierenhandel. De dieren worden niet geplaatst in kleine hokken. Ze beschikken over een uitgestrekt savannegebied van meer dan 800 hockeyvelden groot. 

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.